dimarts, 22 de juny del 2010

FESTES DE DEIÀ



Ja han arribat, puntuals com cada any, ses festes de Sant Joan. Si en voleu veure el programa, clicau aquí; són de pinyol vermell, ses eleccions de l'any que ve compten més que sa crisi! Tanmateix, són ses festes i toca disfrutar, ja xerrarem de política en acabar!

dilluns, 21 de juny del 2010

DEYA CHURCH, UK (ESGLÉSIA DE DEYA, REGNE UNIT)


Fa una setmana que va ressuscitar el blog i des de llavors el tenc abandonadet, però amb excusa! Aquests darrers dies he tengut el XXè Congrés del PSM (ho tenim tot per aconseguir-ho tot!) i la primera meitat de les festes de Deià (revetlla inclosa).

En fi, he d'anar recuperant el ritme i el costum d'escriure al blog. Mentrestant (i ja que som diumenge a les 2:48) vos deix amb el darrer "En el nom de Deià" (per als no iniciats, secció que escric a la revista local s'Encruia sobre indrets, empreses, etc. d'arreu del món que es diuen "Deià"):

DEYA CHURCH, UK (ESGLÉSIA DE DEYA, REGNE UNIT)

En la nostra recerca del nom de Deià per l'orbe ens hem trobat amb una nova sorpresa: una església evangelista britànicokeniana anomenada Deya. Tot i no tenir una relació directa amb el nostre poble, ens ha cridat l'atenció: el fundador d'aquesta professió és un tal Gilbert Deya, un pastor evangelista oriünd de Kènia però habitant d'Anglaterra des de fa quasi qunze anys; en aquest temps ja ha obert centres a Liverpool, Londres, Birmingham, Nottingham, Luton, Reading, Manchester, Sheffield i Leeds.

Segons internet, la seva organització (Gilbert Deya Ministries) assegura que Deya is able to help infertile women to conceive through the power of prayer and the Lord Jesus (Deya ajuda a concebre a dones infèrtils mitjançant el poder de la pregària i nostre Senyor Jesús). Al Regne Unit una dona afirma haver tingut tres fills en menys d'un any gràcies al pastor Deya.

Llegint més, hem descobert que el que es venia com un miracle va resultar ser quelcom més obscur: Gilbert i la seva dona varen ser arrestats per tràfic d'infants, i ell està condemnat pendent de la seva extradició a Kènia, d'on es veu que obtenien els infants i on les dones havien de viatjar per a "donar a llum".

Un ús de Deià pel món ben desafortunat.

Església d'aquest pàcaro a Liverpool

dijous, 10 de juny del 2010

Tornem-hi!!!

Un any i un parell de mesos després del "cessament temporal de la convivència"* entre el blog i un servidor, em dispòs a reprendre-la!

Podeu donar suport o rebutjar aquesta decissió. La vostra opinió serà vinculant (uid. l'enquesta a la dreta de la pantalla)!










*Qualsevol coincidència amb n'Elena de Borbó i en Jaime de Marichalar és producte de la vostra malvolença!