dijous, 4 de setembre del 2008

Per la continuïtat del Festival de Música de Bunyola


El PP no atura de demostrar el seu despreci per la cultura; a Deià esteim avesats a què en passin, però pitjor estan a Bunyola on el govern municipal (PP-AVI) actua amb males intencions:

Des de fa 24 anys se celebrava en aquest poble de la Serra de Tramuntana el Festival de Música de Bunyola, que sota la batuta del director Bartomeu Quetgles havia esdevengut una cita cabdal en el pobre panorama cultural mallorquí: hi han passat grans figures de la música com Jordi Savall, Ramon Coll, Joan Moll, Pamela Thorby, el Brodsky Quartet, Emma Kirby, Hopkinson Smith, o l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, per citar només alguns exemples. Igualment, el Festival mai ha girat l’esquena al poble al qual es deu, deixant sempre un espai de la seva programació als joves músics bunyolins, bé fos com a estudiants o com a joves professionals.

Però ara des de la regidoria de cultura de Bunyola es vol canviar el format i la direcció del Festival, despreciant el prestigi aconseguit i la feina desinteressada d'en Bartomeu Quetgles.

Un amic bunyolí me va demanar el meu suport per la defensa del Festival i l'hi don sense dubtar-ho, a la vegada que vos convid a signar el seu manifest.

El podeu trobar aquí.