dimarts, 16 de desembre del 2008

Sabates antiimperialistes


Contra Bush, ni Zapateros ni Zapatistes...


Idò sí, això és el que ha fet Muntazer al-Zaidi, periodista d'Al Bagdhadiia (una televisió iraquiana independent amb seu a El Cairo); el llançament ha anat acompanyat del crit "jas una besada de comiat, ca" (en àrab sona bastant pitjor que en català).

El preu de convertir-se en una icona antibush són una mà i diverses costelles rompudes, hemorràgies internes i una ferida a l'ull, segons el germà del periodista. Això sí, ja té un centenar d'abogats disposats a defensar-lo gratuïtament... però abans l'hauran de trobar (segons es diu podria ser a un hospital militar dels EEUU).

Per cert, vos heu fixat amb el "quiebro" que fa en Bush? Carai, quins reflexos! Per no xerrar del placatge que fa el primer ministre iraquià!

I jo me deman... com pot tenir temps de llevar-se la segona sabata? Els guardaspatlles d'en Bush estaven a la parra o es varen quedar massa sorpresos amb aquesta arma de destrucció massiva de la talla 43?

2 comentaris:

Joan M. Roig ha dit...

No, i ha acabat ben nafrat aquest pobre homo... Mem si se recupera aviat.
De totes maneres, això de treurer-se ses sabates no és nou ja que en Krushev ja ho va fer a la seu de les Nacions Unides quan els Estats Units no van acceptar el seu pla de desarmament, encara que, en aquell cas, no les va tirar a ningú en concret sinó que va pegar quatre cops a damunt sa taula.
Per altra banda, i en combats més propers, demà els estudiants de l'autònoma tallaren (tallarem, si acab sa pràctica prest) s'AP7 i/o ses vies de Renfe i FGC. Segons tenc entès, voltros tallau sa Diagonal, no?
Tot això en solidaritat amb els i les companyes expulsades de la UAB.

Salut

Pablo Fantasma ha dit...

Ben enfadat esta aquest homo amb en Bush. M'ha fet pensar això de com té temps de llevar-se sa segona, jeje. D'altre costat ahir hi va haver 2 detinguts i moltes òsties a sa mani recolzant ets grecs. Solidaritat des de totes ses bandes, aquests maderos son uns abusones.