dimarts, 10 de juny del 2008

En Batman, en Superman i na Francesca Mestre


Fa una setmana va comparèixer aquest misteriós cartell avisant que havien de pintar es buit de s'ascensor des meu edifici. A banda de sa inutilitat manifesta d'aquesta acció, res feia presagiar s'aparició de res d'extraordinari a ses nostres vides.

Però se veu que sa gent se va queixar de no poder emprar s'elevator dins un horari maleït (de 8:00 a 13:00 i de 15:00 a 18:00). Això va provocar s'afegitó que podeu llegir a continuació:


Quan ho vaig veure es pintors ja no hi eren, perquè sinó res m'hagués impedit aplaudir-los fins a rebentar. En Superman passa de fer de pintor, segur que sa pintura conté qualque derivat de sa criptonita que li ho impedeix. Però molt millor és en Batman, que no se apareix pes seu lloc de feina deixant es seus companys penjats; de qualsevol manera, de poc hagués servit: en Batman, senyors meus, no pot volar! Mira'l, quin lishto, primer falseja currículum i després no se presenta a n'es lloc de feina!

Aquest edifici val es seu pes en or.

I mentrestant seguim sense resoldre un des grans enigmes que s'hi desenvolupen: na Francesca Mestre, que ensenya Historiografia Grega a un servidor, acudeix cada dilluns capvespre al quart pis sense que haguem pogut aclarir-ne la intenció.

Jo crec que el millor que puc fer és demanar a n'en Superman i en Batman (si se digna a comparèixer) que m'ajudin a resoldre es misteri.




(deix obert es tema des parèntesi que s'obr i mai se tanca... què mos volen dir amb això? és un missatge en clau???)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ei lluis! q bien q estes por el mundo blog! te agrego como link y te voy leyendo! besos!

nines de consell de cent ha dit...

Jo crec que na Mestre va a classes de tir amb arc, per dir qualque cosa... Jajajaja!!!

Bartomeu Vallori ha dit...

Ei Lluís!
Jo crec que es parèntesi vol ser una boca trista :( ...és lo més intel·ligent que se m'ocorr, com qui vol dir: quina pena que no haguem pogut pagar en Superman!!! O també pot ser com tu dius un missatge en clau indicant que na "tal" Mestre ve a classe de tir amb arc... En fi, gràcies per sa història; tots en volem tenir una com aquesta per contar, però tu has estat s'Elegit...
Memoris!

Anònim ha dit...

CUANDO QUIERAS HACEMOS EL DÚO!! ME ENCANTARÍA Y NO VA EN COÑA..YA LO VEO, LOS DOS CON LA BATA DE COLA Y HACIENDO UNA VERSIÓN DE UNA COPLA FAMOSA PERO CON LETRA ACTUAL..LO PODEMOS COLGAR EN EL YOUTUBE , YO CREO Q NOS LLAMAN DE TODAS PARTES...CUANDO ACABE EXAMENES NOS PONEMOS EN CONTACTO