divendres, 27 de juny del 2008

Dia de lluita

Dia 28 de juny és un dia de lluita consolidat. El "Dia de l'Orgull lèsbic, gai, transexual i bisexual" no només és l'escenificació de les demandes d'un determinat col·lectiu (que també) sinó que és una festa de tota una societat que vol i treballa per la igualtat de tots els seus membres. Conscients que queda molt per caminar, enhorabona a totes les lesbianes, gais, transexuals, bisexuals i heterosexuals que lluitam per a una societat més justa i igualitària, és a dir, millor.

Els que sou per Mallorca visitau la pàgina web de Ben Amics i hi trobareu els actes que tenen programats, a més de poder votar entre els candidats al Siurell o al Dimoni Rosa 2008.

A més, demà (el mateix 28) se celebra el 9è Congrés del JEN-PSM, o sigui que el meu dia també estarà dedicat a la lluita nacional.





Vos deix amb No pasarán, del nicaragüenc Carlos Mejía Godoy:

1 comentari:

Lear ha dit...

Vaig caiguent lentament en sa desesperació més absoluta, i es motiu és un:

No sé com posar links a n'es bloc. Pensava innocentment haver-ho aconseguit, però quan avui he clicat sobre "ben amics" m'ha dirigit a "http://raraauis.blogspot.com/www.benamics.com enlloc de a www.benamics.com.

Intentaré aconseguir-ho, però fins llavors ja ho sabeu: basta que borreu "http://raraauis.blogspot.com" i deixeu sa resta.