dilluns, 30 de juny del 2008

Reverse graffiti


Sa selecció espanyola ha guanyat s'Eurocopa 2008, però tranquils, no xerrarem d'això. Precisament aquest bloc vol servir d'humil consol per a tots aquells que demà estiguin fins a n'es capdamunt de futbol, selecció espanyola i eurocopa!

Penj un vídeo que me va enviar en Joan Griffiths, en què se veu com fan un reverse graffiti (és a dir, no fan una "pintada" sinó que "despinten" de brutor una paret).

Enlloc de xerrar, millor que el vegeu (dura poquet, 3:23, i tampoc fa falta posar-hi una atenció absoluta):




M'encanta s'ús de sa imaginació contra sa repressió! Com me va dir en Joan, què els han de dir? Que no llevin sa brutor des carrer????

Trist final, tanmateix, amb uns homes donant manguera a una paret que devia fer segles que no la feien neta. Se veu que hi ha gent que prefereix sa brutor a una manifestació artística.





En un altre ordre de coses: es Congrés del JEN molt bé, m'ho vaig passar molt bé i el vaig trobar molt interessant! Llàstima d'haver dormit tan poc, però és que venir d'unes festes remarcables: Esporles (per a veure'n un testimoni gràfic mirau www.fotolog.com/habemus_pisum).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hòstia, no ho havia vist... i és boníssim!
Quina imaginació.

Lear ha dit...

(retorns tan esperats com estimats)

sí, sí... idò se veu que és tot un moviment, si ho mires a n'es youtube hi ha un munt de vídeos de diferents llocs del món!