dimarts, 30 de desembre del 2008

Diada de Mallorca


Com que en temps del rei En Jaume no susava mirar n'Anne Igartiburu a TVE1 ni coneixien es cotillón, qualque entreteniment s'havien de cercar cada cap d'any. Vet aquí que el 1229 varen decidir passar es nadal a Mallorca, i com que hi fa bon estar varen decidir quedar-s'hi.

En una demostració de poca vista comercial, dia 31 de desembre queia Madina Mayurqa, i es mallorquins quedàvem condemnats a triar entre celebrar es nostro naixement com a país o ingerir compulsivament grans de raïm a toc de campana. Per sort ja fa anys que sa reivindicació se celebra es dia abans.

Avui a les 18:00 sa Plataforma 31D (Associació de Senegalesos de Mallorca, Bloc per Mallorca, PSM-EN, JEN-PSM, Comitè de solidaritat amb Euskal-Herria, Grup Blanquerna, Esquerra Republicana, JERC, Entesa per Mallorca, Lobby per la Independència, UOB i STEI) organitza sa manifestació anual, enguany amb so lema Països catalans: un poble lliure al món a Palma; després ofrena floral a n'el rei En Jaume + concert de Barrumbada i Oprimits a sa plaça des Patins.

2 comentaris:

Revolta ha dit...

Si senyor!

Amunt sas illes

Records i a gaudir de les "vacances".

Una abraçada

Revolta

Anònim ha dit...

és que a mallorca s'hi deu estar molt bé per cap d'any, no?
molt bon 9!