diumenge, 13 d’abril del 2008

La vicepresidència del PSUC

Informació sortida ahir, 13 d'abril de 2008, al Diario de Mallorca:
Nacida en Valencia hace 58 años, De la Vega es licenciada en Derecho y magistrada de lo social y sigue sin estar afiliada al PSOE. Tras unos años ejerciendo la docencia en la Universidad, De la Vega ingresó en el cuerpo de secretarios jurídicos laborales en 1974 e inició su activismo político como miembro del Partido Socialista Unificado de Cataluña (PSUC).
Mem! Me pareix genial que persones independents entrin a la política si tenen capacitats, i que assumeixin càrrecs de responsabilitat. Fins i tot me pareix genial que una persona independent arribi al segon càrrec de responsabilitat executiva de l'estat.
Però ningú se n'ha adonat que en la resta de la notícia no hi ha cap menció a quan va deixar de ser del PSUC??? Mos hem de llevar el capell davant la praxi d'aquest partit: com que el comunisme no triomfa darrerament en les eleccions espanyoles, han ficat un "topo" ("topa", en aquest cas) que ha arribat a presidir un consell de ministres en l'absència d'en Zapatero. Chapeau.
"Ista, ista, ista, Espanya és socialista!" cridaven ignorants de la vertadera filiació de la iron woman del govern central.
"Ista, ista, ista, Espanya és comunista!"

1 comentari:

Anònim ha dit...

yo solo dire, como nuestro ex presidente felipe: "no hay que ser marxista, hay que ser socialista." EPD.