dimecres, 25 de febrer del 2009

26 de febrer: referèndum a la UB!


Hola a totes i tots,

supòs que tots ho sabíeu, però per si de cas vos refresc la memòria:

Demà (dijous 26 de febrer) els estudiants i estudiantes de la Universitat de Barcelona estan cridats a participar en un REFERÈNDUM sobre l'anomenat "Pla Bolonya". La pregunta formulada és:

S'ha de paralitzar l'aplicació de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior (EEES), conegut com a Procés de Bolonya, per iniciar un procés de debat sobre el futur de la universitat pública?

Crec que tots, des dels més activistes antibolonya fins als més escèptics amb la lluita, reconeixem que ha mancat debat, i que aquest serà a la força positiu. Ara no es tracta de decidir Bolonya sí o Bolonya no, simplement de fer un stop en el camí per parlar-ne més i millor. Per tot això vos anim a VOTAR SÍ.

Pensau que per a que el referèndum sigui vinculant la participació ha de superar la de les darreres eleccions al Claustre, o sigui que votar i demanar als vostres amics, companys i amants que també votin.

Aquest referèndum ha costat molt, i és una oportunitat històrica; també és un deure històric participar-hi.

Salut!

PS: Estaria bé que enviéssiu aquest text (o un altre de semblant) a tothom que coneixeu i que estudii a l'UB. Si no hi estudiau i el rebeu, segur que coneixeu gent que sí que ho fa! Pensau que la decissió pot provocar un efecte en cadena a les altres universitats!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

lluuuuuuuuuuuuuu!
escriu una mica, home!
que duus una vida de dissipació que no et permet ni renovar es blog!
;)

Joan M. Roig ha dit...

Definitament li hem de donar l'extrema unció a n'aguest blog o que?
Amb lo remogut que està es pati de Bolonya!!
P.S.: Esper que no te ferissin els Mossos

Marina ha dit...

Lluís, no vulguis fer creure a sa gent q per Mallorca fas una feinada i q no tens temps de fer un blog en honor a n'Oriolet...!

Una mica de renovació... no?

roger ha dit...

mort i destrucció...
aquest és el panorama!
lluís, volem que renoviis ja!

[aquests de la comprovació de paraules estan fatal: m'han fet escriure "balocul"...]