divendres, 23 de maig del 2008

Chain Reaction



Muchachadaaa!!! Demà hi ha festa!!!

Dissabte 24 de maig, a les 21:00 -el cartell menteix vilment, la terra promesa només serà per als lectors d'aquest bloc- i en el Casal de Roquetes podràs assistir al concert "Euro-Punk-i-Visión 2008!!". Sé que vos estranyarà que en faci propaganda, enlloc de preparar autobusos cap a Belgrado per veure el Chiki-Chiki en directe. Hi ha explicació, poble inquiet! Anem per parts:

*En Chikilicuatre no m'emociona. I no perquè sigui un defensor de l'ortodòxia eurovisiva, simplement perquè ni em ve ni em va.
*Al concert hi haurà una pantalla que retransmetrà el festival en directe. Fans del cantant de Liechtenstein, hi podeu venir sense por!
*En Carles, més confegut com Tito Xals, l'home amb qui més vegades he dormit en aquesta vida, és vocalista i guitarra del grup Chain Reaction! Que per als que no sigueu experts en hardcore melòdic serien el que la Niña Pastori al flamenc.

Raons suficients per abandonar els vostres sofàs i anar a c/Vidal i Guasch ( Via Júlia) per a, previ pagament de 7€, pegar quatre bots en un ambient etilitzat. A mi em trobareu per darrera, pitill en mà.



No l'abandonis, ell no ho faria!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

lluís, sense cap mena de dubte: aquest blog mor d'èxit...!
salut!

Lear ha dit...

D'exàmens, Roger, d'exàmens...