dissabte, 2 d’abril del 2011

Dissabte que ve: "Festa de Candidats Joves PSM-IV-ExM"


Els joves, tot i el tòpic, no som el futur; els joves som el present, i hi assumim el paper que ens pertoca. Pensam diferent, i volem ser motor de canvis, alçar la veu per fer sentir la nostra opinió i lluitar per les nostres idees. Perquè en tenim moltes i som molt capaços. Ho feim des de molts d'àmbits (familiars, associatius, laborals...) i també des del polític.

És per això que volem homenatjar els més de 60 joves del PSM-IniciativaVerds-Entesa que van a llistes (al Parlament, al Consell o a un ajuntament), perquè han donat una passa endavant en un moment en què la política no està precisament de moda, assumint una responsabilitat davant tota la societat i ho han fet en les millors de les candidatures. I volem compartir aquest homenatge i aquesta festa amb tu, que ets i/o et sents jove!!!

Serà a Inca, al bar Sa Lluna, a partir de les 20:00; durarà una horeta i després ho allargarem per la capital del Raiguer fins que el cos aguanti.

Com diu la cançó ara que encara tenim forces, que no tenim l'ànima morta i ens sentim bullir la sang; ara que ens sentim capaços de cantar si un altre canta, que encara tenim veu i encara podem creure en déus, ara hem de prendre part en la societat. I millorar-la, batualmon, que feina tenim!