divendres, 11 de novembre del 2011

Hitler NO pensa diferent!



Fes que s'enfadi!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin ridicul que has fet, sr o sra Secretaria de ses Joventuts Sosialistes de Mallorca...fet ho mirar...fet ho mirar...

Lear ha dit...

jo? no sé què m'he de fer mirar, però si una persona anònima m'ho recomana, no dubti que ho faré. mentrestant, seguiré treballant, ben content del vot jove i del vot deianenc, on el PP ha seguit baixant i ha estat superat pels partits que conformen l'Agrupació DEIA!

Anònim ha dit...

Be, si aixi ja estas satistfeta...no porem fer res, no tenim alternativa. Segueix aixi homo, segueix aixi i acabaras com es "foresteret", de tant bell recod.

Anònim ha dit...

Una coseta mes, si mires es resultats del 2008 i ho compares amb els del 2011, comprovaras que el PP perd 7 vots, i voltros 26...si aixo es un exit, no pensam el mateix, tú mismo...

Lear ha dit...

Abans de res, discupes per no emprar accents, pero som a l'India i aqui no n'hi ha...

Anonim, no estic content perque a Deia i a la resta del pais el PP ha guanyat duent un programa de retalls socials mai vist. Cap persona d'esquerres pot estar satisfeta.

Ara be, no crec que m'ho hagi de fer mirar especialment o que se'm pugui adjudicar cap ridicul, perque alla on tenc una minima responsabilitat politica la cosa no ha anat tant malament: el PP ha baixat (mentre pujava pertot arreu) i l'esquerra ha aguantat bastant be, tot i que pertot ha baixat (el 2008 el PSM anava amb UM, aixi que es trampa comptar tots els vots d'Unitat com d'"esquerres").

I amb una cosa esteim d'acord: no pensam igual. Aquestes poques linies m'han bastat per veure-ho clar.