divendres, 9 de maig del 2008

Feed-back: tuning i enquestes


Si una cosa he après de sa política és que, de tant en tant, convé fer una mica de feed-back; mirar cap endarrere i fer avaluació del dit i sentit.

Anem a repassar, idò, el que duim de bloc:

Darrerament l'he tuneat bastant, i tot i que m'ha costat molt (es meus coneixements d'Html són escassíssims) no he rebut cap mostra de reconeixement. Com a darreres incorporacions hi ha es traductor a s'anglès, castellà i francès (llegir a sa dona del Constància en sa llengua d'en Rimbaud no té preu) i s'índex en forma de nigul (nígul segons en Cristian, company de carrera). Reclam comentari sobre aquesta àrdua tasca que podeu observar a la dreta d'això que llegiu; sé que ses nines de consell de cent no fallaran!

Però el que realment mereix un comentari són ses vostres intervencions més massives: ses votacions a ses enquestes!

Sobre sa primera ja vàrem reflexionar: un 95% des votants defensaven sa meva entrada a n'es Govern Zapatero (II), supòs que per fer-lo més rosa per major desesperació d'en Berlusconi (supòs que ell degué ser S'ÚNICA persona que va votar que no s'havia comès una injustícia fent-me el buit ministerial). Ja diuen que segones parts mai foren bones, i tot pareix indicar que no tendré un lloc vora na Carme Chacón a n'es consell de ministres. I mira que ses cadires pareixen còmodes, quin greu!

Idò sí, encara no han contestat sa carta que els vaig enviar (uid. post des 20 d'abril); ai, José Luis, José Luis! Hauries d'escoltar més es poble! Tothom va confiar en tu, es 0% va votar que no me contestaries! Tot i que seguesc esperant (confiat que sóc, com es 37% dets espanyols, per imperatiu legal) es molt honorable mail, hi ha una majoria social (es 41%) que està a l'aguait d'una possible aplicació de sa llei antiterrorista (tanta de sort que ses nines de consell de cent me durien una llima dins una sobrassada a sa presó). En Berlusconi va tornar a quedar-se tot sol votant que contestarien que no entenen es català; des que n'Aguirre obr escoles catalanes a Madrid a n'es ministeris només se llegeix Terra Baixa.

Sa darrera enquesta ha rebut manco suport popular, però tranquils, entenc que sa primavera i es primers dies de sols vos allunyin de s'ordenadora. Tot i això, ha quedat demostrat que un 50% de sa població mundial visita aquest bloc i hi vota compulsivament; amb el 42% que hi ve de tant en tant tenim un resultat esperançador: més d'un 90% de sa ciutadania llegirà aquest escrit en un parell de dies. En Berlusconi, mentint, hi va jurar que era sa primera vegada que hi entrava i no tornaria a fer-ho.

Au, ara a fer història i a votar a s'enquesta més polèmica des moment! Madridistes, també podeu votar... però sense fer sang!

6 comentaris:

nines de consell de cent ha dit...

Oooooh, mon amie!!! Qu'est ce que c'est jolie!!!!
Ahí estamos!!! Però com que hem sentit a dir que per consell de cent varen votar sa llei antiterrorista, te convendrà mirar Prison Break...

Lear ha dit...

Sabia que no fallaríeu!

Mem si altres prenen llum de na Pintora!

Lear ha dit...

Què punyetes Prison Break!

Seré a sa carretera de Valldemossa, a sa presó nova, esperant que me vengueu a treure!

Però veniu prest, que amb sa de peperos que hi haurà no me faran ni delegat de celda!

Anònim ha dit...

doncs jo no veig ni traductors, ni rimbauds...
ah! i jo tampoc no fallo mai...
mereixo un reconeixement!!
;)

Lear ha dit...

Ho tenc present, Roger, ho tenc present... no passis pena, el rebràs públicament (dins es meu cor ja saps que tot lo dia t'hi fan festa!).

I això des traductor: mem, ves a sa pàgina principal des bloc i mira adalt a la dreta; no hi veus un apartat que diu "per al públic internacional?" i davall "in english, en español, en français"? Idò si cliques qualsevol de ses tres opcions, te traduirà es bloc a sa llengua que hagis elegit. Serveis 5 estrelles, tot pels visitants!

nines de consell de cent ha dit...

Aluja (que només rima amb truja!!!), ets un envidias... Jajajajaja!!!