divendres, 11 de juliol del 2008

G. i Sex and the City


Fa unes setmanes vaig sentir que amb un bloc ja no n'hi havia a bastament; per a ser modern de bon de veres has de tenir qualque cosa que acabi en "-log" i qualque cosa que acabi en "-book". Com que estic completament decidit a esdevenir una persona completament in, me vaig fer un Facebook.

Encara n'estic descobrint totes ses aplicacions possibles, però ja vos en puc dir dues: trobar gent coneguda (és igual si fa dues hores o quatre anys que no la veus, segur que la trobes) i fer tests per a esbrinar coses d'allò més necessàries; de moment he descobert es meu grau de mallorquinitat, sa meva qualitat com a besador, quin déu grec seria, on hauria de viure, amb quin personatge des Simpsons m'identific, quin tipus de politòleg som i quin personatge de Sex and the City seria. I cadascuna d'aquestes respostes vitals les he aconseguides contestant només 5 preguntes!

Vos n'aniré desvetllant tots es resultats, però avui mos centrarem en es darrer: Which Sex and the City Character Are You?

Resposta: Carrie! (yeah!)



I segons es senyor Facebook això és perquè You're quirky, witty, and every guy's perfect first date (en bon mallorquí, som un sol i se me rifen).

Fa un parell de dies no podia dormir, vaig posar Cosmopolitan TV i vaig poder-hi veure un capítol de Sexo en Nueva York que ja havia vist però que no havia apreciat com ara... i és que he descobert que na Carrie i jo, apart de ses opinions d'en Facebook, mos enfrontam d'una manera semblant a n'ets amors presents provinents des passat.

I com que som un freak en ple descobriment de s'era informàtica, m'he baixat tot es capítol (es 6è de sa 4a temporada, per ser concrets), l'he duit a n'es Windows Movie Maker (cadascú té es seu ritme amb ets ordenadors) i n'he retallat ses parts que tenen a veure amb es binomi Carrie-Lluís.



(amb sa currada que m'he pegat ja estau mirant es dos minuts de vídeo i deixant comentaris! sinó no vos penjaré mai com acaba sa història Carrie-Aidan, que és com segurament acabarà sa d'en Lluís i ?).

PS: Dedicat a na Marina i n'Elena, companyes de repertori en es futur "Sex and the Island".

PS2: Si no va bé es vídeo, he intentat penjar-lo també a n'es youtube, o sigui que hi hauria pla B!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs jo crec que, pel que fa a personatges de sex and the city t'assembles a R.E.
Clarament, Rosa Estaràs i tu teniu un aire... serà pel bigoti?
:P

Lear ha dit...

quin puta...

na RE té, clarament, més bigoti que jo!

:P