divendres, 12 de novembre del 2010

Bicicletada "SALVEM SES FONTANELLES"



Els JEN i el PSM de Palma hem organitzat aquesta bicicletada reivindicativa per mirar d'evitar que construeixin un macro centre comercial a la zona de ses Fontanelles, la darrera zona humida de Palma. Vos convid a venir-hi perquè crec que s'ho val!

Vos deix amb l'escrit que hem enviat en Toni Verger i jo explicant una mica el perquè de tot plegat:

Per què feim la Bicicletada Reivindicativa “Salvem ses Fontanelles!”?

72 hores després de perdre les eleccions, Catalina Cirer va concedir una llicència per a què l’empresa Aqua Magica construís un gran centre comercial sobre la darrera zona humida de Palma, Ses Fontanelles. Des del PSM-EN ens hi oposàrem de bon principi per l’impacte medioambiental, per l’impacte socioeconòmic (un nou Portopí a can Pastilla, a més d’innecessari, feriria de mort el petit i mitjà comerç de tota la zona) i per la baixesa democràtica d’una llicència de gran envergadura atorgada per un govern en funcions. I no érem nosaltres sols: els veïnats, les entitats ecologistes i els comerciants varen constituir la Plataforma “Salvem ses Fontanelles”.

Durant aquesta legislatura, gràcies a la Llei de Mesures Urgents, es va inviabilitzar la construcció sobre la zona humida, però hi ha intenció de desplaçar el centre comercial al lateral de ses Fontanelles, on segueix afectant la fauna i la flora, així com un seguit d’elements etnològics que s’han de defensar.

No acceptam que se’ns torni a vendre un mal menor com l’única opció possible. Seguim dient NO al centre comercial de ses Fontanelles, ni sobre la zona humida ni al lateral.

Per això us demanam que hi vengueu, perquè la força és nostra, podem i hem de salvar ses Fontanelles. Íntegrament.

Fins dissabte!