dimarts, 2 de novembre del 2010

ELS JEN-PSM DONEN SUPORT A QUÈ LES ILLES BALEARS ES CONSTITUEIXIN EN ESTAT INDEPENDENT, TAL COM PLANTEJA JOSÉ RAMÓN BAUZÁ

Els joves del PSM han celebrat descobrir que el sector independentista illenc ha aconseguit convèncer José Ramón Bauzá, president del PP de les Illes Balears.

En un vídeo difós a través del youtube, l'encara batlle de Marratxí ha proposat que les Illes tenguin el domini .ib; Lluís Apesteguia, Secretari General dels joves independentistes, ha declarat: “suposam que el President del principal partit illenc es documenta sobre un tema abans de parlar-ne, i els dominis de dues lletres estan reservats per a estats sobirans; nosaltres empram el .cat perquè representa la nostra comunicat cultural, però si el PP vol anar més enllà, endavant! És un canvi sorprenent, però ens alegra que el partit de Delgado hagi vist que s'ha de posar fi al tracte colonial al qual ens sotmet Espanya".

Apesteguia ha afegit que demanarà a Bauzá "una reunió per tal de traçar el full de ruta conjunt per a caminar cap a l'alliberament nacional dels pobles de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera en el marc d'uns Països Catalans lliures i federals".



Contra sa incultura i sa demagògia, a vegades el millor és una mica d'humor...