diumenge, 13 de març del 2011

Lipdub PSM-IniciativaVerds-Entesa


Agafa bolígraf i agenda, obre per la pàgina de diumenge 20 de març i escriu ben gran "Lipdub PSM-IniciativaVerds-Entesa", a les 10:00 a Petra.



Si creus que la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa et representa, i que és necessari que tregui els millors resultats possibles a les pròximes eleccions municipals, insulars i autonòmiques, implica't en la Campanya Jove! I ho pots fer d'una forma tan lúdica com és la participació en un lipdub! No saps què és??? Idò clica aquí!

Hi pot participar gent de totes les edats; i com has vist a l'exemple anterior, pots venir disfressat o vestit normals, passar desapercebut o demostrar-hi les teves habilitats més amagades!!!

La cançó que hem triat per a realitzar el lipdub és S'espectacle, de Fora des Sembrat. Demà la penjaré per a què l'aniguem recordant!

Devers la 13:30 o les 14:00, quan haguem acabat el vídeo, tots els participants estam convidats a dinar. Per això, per tal de poder calcular quants serem, estaria bé que diguessis si vendràs i quants t'acompanyaran a jenmallorca@jen.cat (si ho fas aquí també serveix, però no siguis tan peresós!!).

Vine, riurem molt! El canvi ha de ser divertit!!!